Skräckfilmskväll 21/9 – Tema: Levande lera

Mardrömslika fantasier är ju något som alla vi skräckälskare av någon anledning gillar att hänge oss åt lite titt som tätt, det är ju därför vi regelbundet sluter upp här på ToB och gottar oss i diverse mer eller mindre rysansvärda historier. 

Det finns inga gränser vilka monstruösa hemskheter våra tankar kan frammana och många av dessa visioner har vi inte sällan delat med oss av i ord, text och bild. Så varför inte låta oss viga en kväll åt våra egna makabra visioner samtidigt som vi tar del av några lite mer udda skräckuttryck på filmduken. För så här på väg mot vårt tioårsjubileum i början av nästa år vill vi så klart försöka bjuda på lite extra godbitar. Vi tar således en kort paus från höstens övergripande tema. Torsdagen 21 september blir nämligen ingen vanlig TOB-kväll gott folk, denna gång är det era egna fasor som får stå i centrum på ett något kladdigt men kreativt sätt. Temat för kvällen är LERANIMERAD FILM och det är framförallt du som får chansen att stå för produktionen. Freddy Wallin från Avvikande Animation kommer och visar hur det hela går till. Gör som de egensinniga filmskaparna Jan Švankmajer, Bruce Bickford, John Roecker eller Lee Hardcastle, animera en scen från någon av dina favoritfilmer eller improvisera fram något eget. Gör vad du vill - det är bara din sjuka fantasi som sätter gränserna. Som avslutning tar vi oss en titt på eventuellt bloddrypande resultat samt kollar in en kladdig lerskräckis. Eftersom vi gärna vill få ett hum om hur många vi blirlägg gärna en röst på aktuellt alternativ för just Dig här bredvid! 

 

Som vanligt är eventet gratis! Vi bjuder dessutom på leran, fakeblodet, Barbie och Ken-kroppsdelar samt en massa annat som är gött att ha när man ska animera sin egen skräckis. Vill du testa på så ta med en smartphone eller läsplatta samt ladda gärna i förväg ned gratisprogrammet "Stop Motion Studio". Självklart kommer vi att utse en vinnare som naturligtvis i vanlig ordning erhåller ett litet pris samt får en inteckning i ToB:s HoF. Glöm inte att registrera er på Truckens hemsida om ni inte redan gjort det. Kom i tid om ni vill försäkra er om en bra plats. Mat och dryck finns till försäljning för en billig peng.

 

Torsdag 21/9 2017 

Kvällens program: Hålltiderna är preliminära.

19:00 Dörrarna öppnas

Ca 19:10 - Presentation av Freddy Wallin, Avvikande Animation. Grunder i leranimation och stop-motion.

Ca 19:40 - Lerskräcksskapande

Ca 21:30 - Färdigställande och uppladdning av slutresultatet

Ca 21:35 - Kortfilmspaket. Animerad skräck

Ca 22:00 - Visning av filmskapelserna

Ca 22:20 - Röstning och Prisutdelning

Ca 22:30 - Stängningsdags

 

PlatsTruckstop Alaska Karlavagnsgatan 13 

Karta

Busshållplats: Lindholmen Buss 16
Älvsnabben: Lindholmspiren
 
Saknar du våra nyhetsmejl eller känner någon stackare som gör det? Se till att vi har din korrekta mejladress! Skicka namn och mejladress till info@theatreofblood.se eller kontakta oss via länken här på hemsidan.   

Vi ses!

ToB-gänget

Skräckfilmskväll 21/9 – Tema: Levande lera