Skräckfilmskväll 23/2: Tema - Kultartister

Se där, ToB är tillbaka för att kolorera er gråa februarivardag i blodröda färgnyanser.

Vi har nu gått in på vårt nionde år, men förhoppningsvis lyser ålderskrämporna alltjämt med sin frånvaro. Kanske vi i sinom tid kommer åtnjuta lite av den ikonstatus som en del av de personer och företeelser vi just för tillfället håller på att beta av. Skräckikoner är som sagt det pågående övergripande temat och denna gång kommer vi att kasta ett öga på artistvärldens skådespelar-wannabees. Många artister har känt sig kallade att visa vad de går för på vita duken, med i de flesta fall tvivelaktigt resultat. Inte minst inom skräckfilmsgenren har prestationerna varit mer skrämmande än filmerna i sig när diverse musiker dykt upp i en eller annan rollgestaltning. Det spelar egentligen ingen roll vilken musikstil eller generation artisterna tillhört, resultatet har dessvärre ofta blivit tämligen erbarmligt i slutändan. Jon Bon Jovi I “Cry_Wolf”, Dee Snider i “Strangeland”, Sting i “The Bride” eller “Usher” i “The Faculty” ingav väl inga större förhoppningar inför framtiden och nivån har väl legat på en stadigt jämn låg nivå sedan dess. Ingen minns väl idag Busta Rhymes I ”Halloween: Resurrection”, Brandy i “I Still Know What You Did Last Summer”, Snoop Dogg i “Bones”, Kelly Rowland i ‘Freddy vs. Jason”, Pink i ”Catacombs”, Eminem I “Shady Talez”, Trey Songz i ‘Texas Chainsaw 3D” eller … tja …  Beyoncé i “Obsessed”! Och om ni håller ut kommer ni framöver även att kunna beskåda 50 Cent i en uppföljare till ”Predetor 2”, nämligen ”The Predator” med beräknad premiär 2018. Men alla artister tillhör väl ändå inte bottenskrapet vad gäller pinsamma skådespelarinsatser i mer eller mindre menlösa filmer? ToB känner sig utmanade att gräva runt i dyn efter de eventuella guldkorn som kan tänkas finnas, någon måste ju göra det. Vi har faktiskt i alla fall lyckats hitta en artist som är  presentabel i detta sammanhang för er kära publik. Vem vederbörande är kommer ni att få reda på under kommande filmkväll. Personen i fråga har medverkat i ett par filmer, nu är det upp till er att göra rätt val och rösta fram vilken av dessa som kommer att visas.  

 

Det känns som det kommer att bli en del välkända ansikten som kommer att paradera förbi under kvällens sedvanliga skräckfilmsquiz. Förhoppnings får vi väl också se klipp från en eller annan bra film med tanke på att detta inte bara är en tävling utan även en liten samling smakprov på sådant man kanske vill ha mer av. Arif är i alla fall kvällens lekledare så ni vet vem den skyldige är vad gäller dålig smak. Blygsamma priser och en plats på ToB:s HoF-lista står på spel. Evenemanget är naturligtvis gratis eftersom det känns helt rätt. Glöm bara inte att regga er på  Truckens hemsida om ni inte redan gjort det. Kom i tid om ni vill ha en bra plats. Mat och dryck finns också till försäljning för en billig peng.

 

Torsdag 23/2 

Kvällens program: 

19:00 - Dörrarna öppnas 

19:40 - ToB;s SkräckfilmsQuiz 

Ca 20:00 - Kvällens film 

Ca 22:00 -  Prisutdelning 

Ca 22:30 – stängningsdax   

 

PlatsTruckstop Alaska Karlavagnsgatan 13 

Karta

Busshållplats: Lindholmen Buss 16
Älvsnabben: Lindholmspiren
 
Saknar du våra nyhetsmejl eller känner någon stackare som gör det? Se till att vi har din korrekta mejladress! Skicka namn och mejladress till info@theatreofblood.se eller kontakta oss via länken här på hemsidan.   

Vi ses!

ToB-gänget

Skräckfilmskväll 23/2: Tema - Kultartister