ToB:s 5-års fest

Ring klocka ring …. Ja, en gång började ToB alltid sina filmvisningar med 12 klockslag. Och just minnena av vad som tilldragit sig de gångna åren är temat för kvällens klang och jubelföreställning.

Det är dags att med, nåja, pompa och ståt fira att Göteborg har kunnat skryta med en fullblodsklubb med skräckkaraktär i så många år. Därför vänner och grannar, kommer vi att ge oss alla denna lilla present som tack för vår entusiasm att slå vakt om de morbida, smaklösa okommersiella och provokativa inslagen i stadens kulturliv. Leve oss, leve dekadensen!

Vi kommer att göra vårt bästa för att skapa den gemytliga stämning som alltid råder under filmkvällarna. Således kommer det både att bjudas på diverse inslag från olika filmer samt svängig musik. För er som till exempel gillar att förfesta (eller sena After work-upplägg) kommer ToB att erbjuda ett jubileumsQuiz kl 20:30. Vad är väl mer trivsamt än att i glada vänners lag tävla i skräckfilmsnörderiets ädla konst?

Naturligtvis ska en riktig fest även erbjuda lite livemusik. Så kommer naturligtvis att vara fallet även denna kväll. Kl 21:15 får vi t ex svar på hur quiz-gänget Worksho of the Wolf låter rent musikaliskt. Förvänta er en dos stämningsskapande rock åt det progressiva hållet. 23:15 är det så dags för Amalthea att inta scenen. Bandet har precis släppt sin senaste singel ”The Fall” från det kommande albumet och musiken kan väl närmast beskrivas som experimentell ambient med inslag av element från postpunk och postmetal. Förvänta er en ytterst suggestiv upplevelse.

Musik kommer i övrigt att ljuda från DJ-båset. Det kommer att bli en osalig blandning av det mesta som går att gå loss till. DJ är Peter Olausson, som bl a har hörts vända plattor på Showdown och Pingisklubben. Vi kan nog förvänta oss en del ond country samt rejäla doser av indie- och öken-rock. Dessutom kommer Peter att få sällskap i DJ:båset framåt nattkröken.

För er som gillar svens indieskräckfilm finns denna kväll även Jonas Wolcher på plats, mannen bakom "Die Zombiejäger" och "Dragonetti the Ruthless Contract Killer". Jonas kommer att ha med sig lite filmreplikas samt även leta efter passande skådisar till en kommande thriller med kannibalinslag. kanske du är en av dem?

Mat och dryck kommer som vanligt att finnas tillgängligt till riktigt humana priser Dessutom kommer ni att ha möjlighet att kvällen till ära införskaffa ToB:s riktigt snygga T-Shirts. Passa på medan de finns kvar, endast 150 kr.

Vi hoppas att ni känner er lika peppade på denna tillställning som vi gör. Som det är bara att komma förbi och festa loss med oss i vår egen lilla krypta i tillvaron.

Inträde. 80 kr

Tider:

Portarna öppnas: 20:00

 

JubileumsQuiz: 20:30
 

Workshop of the Wolf 21:15

 

Prisutdelning 23:00

 

Amalthea: 23:15

 

Under kvällen spelar DJ Peter Olausson m fl

 

Plats Truckstop Alaska (Glöm inte att ni måste registrera er här om ni inte gjort det)
Karlavagnsgatan 13
Busshållplats: Lindholmen
Älvsnabben: Lindholmspiren

Saknar du våra nyhetsmejl eller känner någon stackare som gör det? Se till att vi har din korrekta mejladress! Skicka namn och mejladress till theatreofblood.tob@gmail.com eller kontakta oss via länken här på hemsidan.
 

Kommande filmkvällar i vår:
14 mars
11 april
9 maj

Gory Glory

ToB-gänget