Skräckfilmskväll 22/9 2022: Tema - Omval, filmer som aldrig vann

Då var det ännu en gång dags att omfamna mörkret och njuta av vad som där dväljs.

För oss som är missnöjda med valresultatet och önskar att det fanns en chans att göra om och göra rätt kommer här en ångestdämpande övning från oss på TOB. Alla de där filmerna som man kunnat rösta på, och som lät så bra när vi berättade om dem, de borde väl få en andra chans? Så med detta slappa trick presenterar vi filmer som ni ratade en gång i tiden!

Det var antagligen inte för att ni inte ville se dem, utan för att vi inte kom på någon festlig tag-line. Fyndighetsnivån är ju svår att hålla jämn. Vi är medvetna om att det är ett rättsosäkert system och rättssäkerhet har ju alltid varit ett av TOB:s målsättningar. Vi har en handlingsplan! Som vanligt är det tre filmer som ni kan rösta på. Om det hade gömt sig en film om valar där hade allt varit perfekt. Men ni kan inte få allt. Så passa på att rösta fram er favorit bland andrasorteringen här bredvid!

 

Även kvällens quiz kommer vara gammal skåpmat från filmer ni inte trodde ni ville se!.Här kommer det således att bjudas på det som blev kvar i Alladinasken när alla fått välja sina favoriter. En plats på ToB:s Hall of Fame står på spel och dessutom har ni chans att vinna lite nya fina priser (ja faktiskt, vi skojar inte). Evenemanget är naturligtvis gratis. Kom i tid om ni vill försäkra er om en bra plats. Dryck och snacks finns att inhandla i baren.
 

Kvällens program: torsdag 22/9 2022 
19:00 - Dörrarna öppnas 
Ca 19:30 - ToB;s SkräckfilmsQuiz 
Ca 20:00 - Kvällens film 
Ca 22:00 - Prisutdelning 
Ca 22:30 – Closing Time

 

Plats: Skjul Fyra Sex, Adress Fiskhamnsgatan 41 
(ingång på sidan mot Älven)
Hållplats: Chapmans Torg 
Karta

Vi ses!

ToB-gänget

Skräckfilmskväll 22/9 2022: Tema - Omval, filmer som aldrig vann