Skräckfilmskväll 24/3 - Tema: Onda Munkar

Äntligen känns våren på ingång så nu finns ingen anlöedning att hänga kvar hemma och missa en av månadens höjdpunkter, ännu en härlig filmkväll med ToB!

Vi fortsätter att bjuda på allehanda oväntade teman, så även denna gång så klart. Munkar med onda avsikter figurerar lite här och var inom skräckfilmshistorien. Men medan deras systrar i kyrkan ofta figurerar i mer ekivoka sammanhang, som i Ken Russels ”The Devils” eller Alucarda (Juan López Moctezuma) så brukar munkarna sällan få spela sexsymboler, med undantag för Christian Slater i ”Rosens namn”.  Munkar är oftare trista typer utan raffset under tagelskjortan. När tuffa Taoist-munkar får slåss mot onda shamaner med hjälp av lasermagi, så har de katolska munkarna sällan så mycket att komma med. Katolska präster får hålla på och spexa med exorcism, men vad håller munkarna egentligen på med. Denna fråga ska vi svara på denna omgång på TOB. Och vi håller oss inte bara till levande munkar, för gör de onda munkarna sitt jobb rätt, så återvänder de för att hemsöka de levande. Oavsett munkarnas förmultningsgrad, så ska vi besöka klostrens värld och kika bakom murarna. Vad finns det för goa skelett i garderoberna? Vilken typ av munkar fredrar du? Lägg din röst på favorit bland de sexiga tonsurerna!

 

Torsdagen den 24/3 slår vi som vanligt upp portarna klockan 19! Vi inleder med ett quiz fullt med kåpor och krucifix cirka 19:30 och efter det blir det film. Kanske kvällen slutar med ett litet pris att ta med hem samt en plats på ToB:s Hall of Fame. Evenemanget är naturligtvis gratis och om så önskas finns dryck och snacks dessutom att inhandla i baren. Kom i tid om ni vill försäkra er om en bra plats utan träsmak. 

 

Kvällens program: Torsdag 24/3 2022 
19:00 - Dörrarna öppnas 
Ca 19:30 - ToB;s SkräckfilmsQuiz 
Ca 20:00 - Kvällens film 
Ca 22:00 - Prisutdelning 
Ca 22:30 – Closing Time

 

Plats: Skjul Fyra Sex, Adress Fiskhamnsgatan 41 
(ingång på sidan mot Älven)
Hållplats: Chapmans Torg 
Karta

Vi ses!

ToB-gänget

Skräckfilmskväll 24/3 - Tema: Onda Munkar