Galleri | Femårsjubileet på Trucken 15/2 2013

Det blev en riktigt hårdsvängande fest när ToB firade av sina första fem år i skräckens tjänst. Många härliga minnen väcktes till liv när flera av de gångna årens stammisar dök upp tillsammans med en hel del nya ansikten. Tillsammans fick vi ta del av en hel del riktigt bra musik från kvällens liveakter "Workshop of the Wolf" och "Amalthea". Dessutom bjöds det på sedvanligt skräckfilmsquiz, uppvisande av props från filmen "Dragonetti the Ruthless Contract Killer", snack med redaktören för skräckfanzinet "Horrophobic", möjlighet att få sin egen skräckarikatyr tecknad, bra drag från DJ-båset samt mat och dryck i glada vänners lag. Vad kan man mer önska sig av en fest som denna? För er som var där finns här ett gäng bilder att njuta av eller skratta åt och fer er som inte var där att känna en viss ånger. Om fem år gör vi om det här, eller hur - om det så ska innebära att man får kräla upp ur graven.

Vi i ToB vill passa på att tacka följande medverkande, utan er hade det inte blivit den fest det blev.

Amalthea - Egensinnigt postpunkband

Alexander Kandiloros och Ninja Print - Sponsorer

Tomas Larsson - Ansvarig utgivare till fanzinet Horrorphobic

Peter Olausson & kompani - DJ:s

Magnus "Mojo" Olsson - Karikatyrtecknare

Jonas Wolcher - Regissör till "Die Zombiejäger" och  "Dragonetti the Ruthless Contract Killer"

Workshop of the Wolf - Svängigt retroproggrockband

 

Och naturligtvis tackar vi alla som jobbar med Truckstop Alaska, utan er hade detta aldrig blivit vad det blev. Vi är verkligen glada att vi fick denna möjlighet!

Slutligen, ett stort tack till alla er som brukar hänga på ToB! Det är för alla oss skräcknördar vi gör detta. Utan er hade det inte blivit på riktigt blodigt allvar.

ToB-gänget